Αττική: Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα 1.047 νέα κρούσματα


 Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τρίτης από τον ΕΟΔΥ, η διασπορά του ιού είναι τεράστια στο Λεκανοπέδιο με τα νούμερα ειδικά στον Πειραιά να τρομάζουν, καθώς εντοπίστηκαν 259 νέες μολύνσεις από τις 1.047 συνολικά.

Προβληματική ως είθισται τον τελευταίο καιρό, παραμένει η κατάσταση στο κέντρο με 285 νέα κρούσματα, αλλά και στον Δυτικό Τομέα όπου καταγράφηκαν 140.

Στην Ανατολική Αττική εντοπίστηκαν 95 κρούσματα, όσα και στον Βόρειο Τομέα, στη Δυτική Αττική 49, στον Νότιο Τομέα Αθηνών 100 , ενώ στα νησιά καταγράφηκαν 24.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.