Xάρβαρντ, Γέιλ, Μίσιγκαν: “Φρενίτιδα” στα μεγάλα πανεπιστήμια για τα κρυπτονομίσματα



Στον κόσμο της crypto αγοράς εισέρχονται τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, καταβάλοντας ένα μεγάλο ποσό από τις παχυλές δωρεές που δέχονται για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα.

Μεταξύ αυτών είναι το Χάρβαρντ, το Γέιλ, το Πανεπιστήμιο Μπράουν και το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν σύμφωνα με το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg.

Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, τα εν λόγω Πανεπιστήμια διαθέτουν εκατομμύρια δολάρια για κρυπτονομίσματα τα οποία αγοράζουν απευθείας από ανταλλακτήρια, αναφέρει το CoinDesk.

Σύμφωνα με το Coinbase, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, οι επενδύσεις μέσω δωρεών είναι από τις μεγαλύτερες που γίνονται αυτή τη στιγμή στην εν λόγω αγορά.

Το Bitcoin τετραπλασίασε την αξία του την περσινή χρονιά και έχει κερδίσει ακόμα παραπάνω από την πρώτη μέρα του 2021. Σήμερα διαπραγματεύεται στα 32.000 δολάρια

banks.com.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.