Στο ΚΑΤ με σοβαρό κάταγμα στον αυχένα o 25χρονος από την Αμάρυνθο. Τραυματίστηκε όταν βούτηξε να πιάσει το Σταυρό


Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο 25χρονος από την Αμάρρυνθο ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει με παρέα φίλων του τον Σταυρό τον οποίο έριξαν μόνοι τους στην θάλασσα της Αμάρυνθου. 

Ο 25χρονος άνδρας που πήδηξε στο νερό για να πιάσει τον Σταυρό όπως φαίνεται και από το βίντεο του eviathema.gr χτύπησε σε βράχο. Αμέσως στα παγωμένα νερά βούτηξαν και οι φίλοι του καθώς ο 25χρονος δεν μπορούσε να κολυμπήσει και το ανέσυραν.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών ο νεαρός έχει υποστεί κάταγμα στον αυχένα. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο λόγω της σοβαρότητάς του τραυματισμού του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό στήθηκε μια επιχείρηση για την μεταφορά του από το ΕΚΑΒ της Εύβοιας υπό τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Αττικής.

eviathema.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.