Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Moderna από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Εγκρίθηκε και το δεύτερο πιο ακριβό εμβόλιο, αυτό της MODERNA.
Είναι το πρώτο προϊόν που παράγει από την ίδρυση της το 2012!

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Γερμανική BioΝTech που έδωσε απλά την παρασκευή και τη διανομή στη Pfizer.
 Η οποία  Pfizer είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα προηγούμενα  χρόνια  κι  αυξημένες ζημιές. 

ΣΩΘΗΚΕ με το εμβολιο! Γι αυτό ο κάτοχος της είπε να την ''χαρίσει'' αλλού αφού πούλησε τις μετοχές της με το που έφτασαν στα ύψη όταν ανακοίνωσε το εμβόλιο....

Ξέχασαν όμως να παραγγείλουν βελόνες και σύριγγες και φάνηκε τώρα το πρόβλημα.... μαζί με τις παρενέργειες....


Δόθηκε το «πράσινο φως» για το εμβόλιο της Moderna από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Την τελική έγκριση τώρα πρέπει να δώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έτσι, το εμβόλιο της Moderna θα είναι ένα ακόμη «όπλο» στη μάχη έναντι του κορωνοϊού, καθώς θα είναι το δεύτερο -μετά από αυτό της Pfizer/BioNTech- που λαμβάνει έγκριση από την ΕΕ.
«Καλά τα νέα για τις προσπάθειές μας να φέρουμε περισσότερα εμβόλια έναντι του κορωνοϊού στους Ευρωπαίους. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έκρινε το εμβόλιο της Moderna ασφαλές και αποτελεσματικό. Εργαζόμαστε σκληρά για δώσουμε το "πράσινο φως" και να το κάνουμε διαθέσιμο στην Ευρώπη» έγραψε στο Twitter η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.