Ξεσηκώθηκαν οι έμποροι της Χαλκίδας λόγω lockdown - Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ.




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αυτοκίνητα οργάνωσαν οι έμποροι στη Χαλκίδα λόγω των μέτρων της κυβέρνησης σχετικά με τα lockdowns, όπως αναφέρει το Eviathema.gr.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, οι επιχειρηματίες είναι πλέον αγανακτισμένοι, αφού περνούν οι μήνες και τα έξοδα των επιχειρήσεων αυξάνονται, ενώ κάποιοι δεν έχουν καθόλου έσοδα.

Η κινητοποίηση των εμπόρων είχε μεγάλη προσέλευση το μεσημέρι της Τετάρτης. Αστυνομικές δυνάμεις της Τροχαίας Χαλκίδας καθώς και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρίσκονταν επί ποδός ώστε να ελέγξουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων αλλά και να συνοδεύσουν την αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των εμπόρων. Παράλληλα πραγματοποίησαν τους απαραίτητους ελέγχους σε όλους όσοι συμμετείχαν σχετικά με το απαιτούμενο έγγραφο μετακίνησης.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.