Μητρόπολης Θήβας για το lockdown σε Βοιωτία: Με φωτογραφίες από πέρυσι, επιβλήθηκε το lockdownΗ Ιερά Μητρόπολη Θήβας και Λιβαδειάς μέσω επιστολής απαντούν στην απόφαση της κυβέρνησης για το lockdown στην περιοχή της Βοιωτίας.
Η επιστολή που υπογράφει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γεώργιος αναφέρει:

«Μετά εκπλήξεως και απορίας διαβάσαμε το σημερινό σας δημοσίευμα που αφορά την καραντίνα της Βοιωτίας και δυστυχώς λύθηκαν πολλές απορίες μας, γιατί μπήκε σε καραντίνα η Βοιωτία...

Λυπούμεθα διότι:

1)Η δημοσιοποίηση εκ μέρους σας και μόνο ορισμένων φωτογραφιών στο δημοσίευμά, σάς διαψεύδει για το ότι δεν τηρήθηκαν τα υγειονομικά μέτρα και οι αποστάσεις. Ο δε αριθμός των πιστών ήταν σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Χριστουγέννων, που επέτρεπε στους Μητροπολιτικούς Ναούς 50 άτομα.

2)Η 1η φωτογραφία που δημοσιεύετε δεν είναι από τον φετινό εορτασμό, αλλά από τον περσινό, του 2020.

3)Κατά την τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού φορούσα μάσκα και γάντια, παρόλο που η ΚΥΑ (ΦΕΚ Β' 5509/15-12-2020) επιτρέπει στους Θρησκευτικούς Λειτουργούς να μην φέρουν μάσκα κατά τη Θεία Λατρεία.

4)Επίσης, με μάσκα και γάντια διένειμα το αντίδωρο τυλιγμένο σε σακουλάκια και τον αγιασμό σε μπουκαλάκια.


5)Τέλος, η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων αναμεταδόθηκε και υπάρχει σε αρχείο του youtube, όπου ο καθένας μπορεί να δει του λόγου το αληθές.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.