Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκε η Ουάσινγκτον - Τι φοβάται το FBI


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την Ουάσινγκτον ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η αστυνομία αποκάλυψε τρία σχέδια για επίθεση στο Καπιτώλιο πριν την ημέρα ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου.

Το FBI προειδοποίησε για πιθανές εξεγέρσεις στα καπιτώλια και στις 50 πολιτείες πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας, ειδικά εάν ο Τραμπ απομακρυνθεί από το αξίωμα πριν ο Μπάιντεν αναλάβει να νέα του καθήκοντα στον Λευκό Οίκο.

Η δήλωση του Τραμπ επιτρέπει στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης να συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές, όπως ζητούσαν οι Δημοκρατικοί.

zougla.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.