Ακύρωσε ο Μπάιντεν την πώληση των F-35 στα ΗΑΕ




Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Eξωτερικών η πώληση των F-35 στα ΗΑΕ όπως και η πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία αναβάλλεται μέχρι το θέμα να «επανεξεταστεί».
Σε ότι αφορά τη Σαουδική Αραβία η Ουάσιγκτον είχε εγκρίνει την πώληση πυρομαχικών αξίας 290 εκατ. $ μεταξύ αυτών και βόμβες GBU-39.

 Ελλάδα και ΗΑΕ βρίσκονταν σε προωθημένες συζητήσεις για την απόκτηση των Mirage 2000-9 των ΗΑΕ από την ΠΑ με όλο το πακέτο οπλισμού τους, μόλις τα F-35 θα προσγειώνονταν στην αραβική χώρα.

Τώρα η απόφαση Μπάιντεν «παγώνει» την παραχώρησή τους από τα ΗΑΕ στην Ελλάδα.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.