Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής στο Υπουργείο Ανάπτυξης


Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) πραγματοποιεί διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Τα μέλη των σωματείων ζητούν διαγραφή των χρεών τους σε εφορίες και τράπεζες.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρεται:

«Τα  σκοτσέζικα ντους της Κυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, αλλά και η αβεβαιότητα 10 μηνών πανδημίας έχει στην κυριολεξία οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού χιλιάδες συναδέλφους. Για τη σημερινή κατάσταση, την απόλυτη ευθύνη έχει κυβέρνηση. Με τους χειρισμούς της, άφησε ανοχύρωτο το σύστημα υγείας στη δίνη του δεύτερου κύματος της πανδημίας, τα σπασμένα για άλλη μία φορά πληρώνουν οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί εβε όπως και ο υπόλοιπος λαός.

»Απαιτούμε εδώ και τώρα μέτρα στήριξης για να επιβιώσουμε.

»Απαιτούμε εδώ και τώρα μέτρα προστασία της υγείας του λαού μας».
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.