Πολύωρη διακοπή ρεύματος στον Διόνυσο - Στο σκοτάδι και την παγωνιά οι κάτοικοι


Από τις 19:30 περίπου το απόγευμα της Τρίτης έχει μείνει χωρίς ρεύμα η περιοχή του Διονύσου, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σοβαρά προβλήματα, καθώς η διακοπή έρχεται εν μέσω ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων βροχοπτώσεων. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μείνει χωρίς θέρμανση και φως, και περιμένουν πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει. 

Μετά από επικοινωνία με τη ΔΕΔΔΗΕ, πληροφορηθήκαμε πως η διακοπή ξεκίνησε από έκτακτη βλάβη, περίπου στις 19:30 -πιθανότατα εξαιτίας των καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, για την επίλυση του προβλήματος εργάζονται ήδη οι τεχνικοί και το ηλεκτρικό ρεύμα αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 22:30, σε 3 ώρες περίπου δηλαδή από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρόβλημα. 

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.