Πήγε τελικά ο Ιερώνυμος στην ορκωμοσία


Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης ήταν αμφίβολη, μέχρι και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει. Ο Αρχιεπίσκοπος εμφανίστηκε τελικά, αλλά από τα τηλεοπτικά πλάνα φάνηκε ότι κράτησε αποστάσεις από τον πρωθυπουργό και μάλλον όχι μόνο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Η σύγκρουση κυβέρνησης-Εκκλησίας με αφορμή την απόφασης της Ιεράς Συνόδου να μη δεχτεί τα μέτρα για τον κορονοϊό για τα Θεοφάνεια είναι σε εξέλιξη. Προφανώς θα γίνει προσπάθεια η σύγκρουση να οδηγηθεί σε αποκλιμάκωση μετά από την αυριανή μέρα.

Σε τρεις διαφορετικές ομάδες, με την πρώτη  στις 11:00, έγινε σήμερα η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

militaire.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.