Ο Τάκης Ζαχαράτος ως ....Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια!

 
Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Ματίνα Παγώνη και ξεκαθαρίζει: Απόκριες δεν  θα κάνουμε - ΒίντεοΟ Τάκης Ζαχαράτος ως ..Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια!  .. 

Μπορεί τα θέατρα να παραμένουν κλειστά, όμως ο Τάκης Ζαχαράτος, δεν χάνει ούτε το χιούμορ του, ούτε την έμπνευσή του.


Ο Τάκης Ζαχαράτος γίνεται... Ματίνα Παγώνη και είναι απολαυστικός - YouTube 

Ο ταλαντούχος showman μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη με τη βοήθεια του γνωστού make up artist Αχιλλέα Χαρίτου, και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

 Τάκης Ζαχαράτος  μέσω Instagram μεταμφιεσμένος ως λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη,

Ο Πατρινός Τάκης Ζαχαράτος «ξαναχτύπησε» ως… Ματίνα Παγώνη! - Μας κόβει το  Καρναβάλι (video) | Patras Events 

«Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι πια!», είναι το σχόλιο που κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος για το βίντεο που ανέβασε.

govastileto.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.