Άρχισαν οι θάνατοι ηλικιωμένων σε γηροκομείο της Νέας Υόρκης μετά τον εμβολιασμό τους

φώτο αρχείου


Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση οίκου ευγηρίας στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Αυτό γιατί όπως αναφέρεται 24 ηλικιωμένοι που δέχθηκαν εμβόλιο mRNA για τον κορωνοϊό πέθαναν μετά την λήψη του!

Αναφέρεται πάντως πως  τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού εμφανίστηκαν στις 21 Δεκεμβρίου, μια ημέρα πριν την έναρξη των εμβολιασμών.

Όπως αναφέρει το Ron Paul institute τα πράγματα πήγαιναν καλά στο γηροκομείο St. Anthony στο Auburn της Νέας Υόρκης.

Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου δεν είχε αναφερθεί κανένας θάνατος από κορωνοϊό στους ένοικους του γηροκομείου. Αυτοί ξεκίνησαν μετά τις 29 Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα 7 ημέρες ακριβώς αφότου οι ηλικιωμένοι άρχισαν να κάνουν μαζικά εμβόλια mRNA.

Σε μια περίοδο δύο εβδομάδων μετά τις 29 Δεκεμβρίου,  24 ηλικιωμένοι ασθένησαν από κορωνοϊό, στο γηροκομείο που έχει θέσεις για 300 άτομα, πέθαναν.

«Οι εμβολιασμοί στο γηροκομείο του St. Anthony ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 193 ηλικιωμένοι (περί των 80% των ενοίκων) και 113 εργαζόμενοι έχουν εμβολιαστεί.

Το προσωπικό του γηροκομείου θα προχωρήσει στον εμβολιασμό και των υπολοίπων στις 12 Ιανουαρίου.

Από τους 24 που έχασαν τη ζωή τους, οι 21 πέθαναν μέσα στο γηροκομείο και οι τρεις στο νοσοκομείο. Παράλληλα 137 ακόμη άτομα στο γηροκομείο έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό από τότε ου ξεκίνησε η εξάπλωσή του σε αυτό», σημειώνει το syracuse.com.

pronews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.