Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Ατζέμης συνεργάτης του Σταύρου Κουγιουμτζή


Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης (26/01) ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Ατζέμης.
Ο Δημήτρης Ατζέμης υπήρξε δάσκαλος μπουζουκιού και συνεργάτης του Σταύρου Κουγιουμτζή για πολλά χρόνια, ως μέλος της ορχήστρας του.

Παράλληλα ήταν δάσκαλος στο 10ο δημοτικό σχολείο Συκέων.
Την τραγική είδηση για τον «χαμό» του γνωστοποίησε ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

«Ο Δημήτρης Ατζέμης μας άφησε σήμερα. Ένας από τους καλύτερους μουσικούς και δασκάλους της πόλης μας! Παράδειγμα ήθους, ευγένειας και καλοσύνης! Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος πενθεί. Αγαπημένε μας Δημήτρη καλό ταξίδι! Θα σε θυμόμαστε πάντα. Τα θερμότερά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους. Οι συνάδελφοί σου», αναφέρεται στην ανάρτηση στο Facebook.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.