Σχολεία: «Οχι» από Κεραμέως στο άνοιγμα μόνο της Γ' Λυκείου - Κλειστά και τα Γυμνάσια


Δεν θα συζητηθεί αυτή την εβδομάδα από την επιτροπή του υπουργείου Υγείας το θέμα για το άνοιγμα των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δήλωσε η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως πριν από λίγο. Τόνισε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουν τα λύκεια μόνο για τη Γ' Λυκείου καθώς αυτό έχει τεράστια πρακτικά προβλήματα ως προς το διδακτικό προσωπικό.

Στην επιτροπή των επιστημόνων, όπως υπογράμμισε η κ. Κεραμέως, θα συζητηθούν αυτή την εβδομάδα μόνο θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση των φοιτητών και κυρίως αυτών που είναι τελειόφοιτοι και πρέπει να πάρουν τα πτυχία τους. 



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.