Δημιουργία αεροπορικού κέντρου εκπαίδευσης στην Καλαμάτα από το Ισραήλ.


Το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ελλάδα για τη δημιουργία αεροπορικού κέντρου εκπαίδευσης στην Καλαμάτα. Η συμφωνία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη σχετική συζήτηση που έγινε στη Βουλή, θα κοστίσει 1,3 δις . Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν έχουν να κάνουν με δύο ερωτήματα που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί από την κυβέρνηση:

•Γιατί επελέγη η ισραηλινή πρόταση που φαίνεται ότι είναι ακριβότερη και με λιγότερες παροχές

•Γιατί δεν συζητήθηκε καν το ενδεχόμενο αυτό το κέντρο να το δημιουργήσει και να το λειτουργήσει η Πολεμική Αεροπορία. Αίσθηση μάλιστα είχε προκαλέσει η παρέμβαση του πρώην ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα ο οποίος είπε ότι είχε θέσει το ερώτημα στο ΓΕΑ ,το οποίο καθυστέρησε πάρα πολύ να δώσει απάντηση.


Η ανακοίνωση των ισραηλινών :


The biggest defense agreement between Israel and Greece: Following an international tender, the Greek Government approved the Israel MoD’s bidding win to establish a flight academy for the Hellenic Air Force, which will be built and operated by @ElbitSystemsLtd 1/3
Image
Image
militaire.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.