“Καθαιρέστε τον”! Γερουσιαστές και βιομήχανοι ζητούν το διωγμό Τραμπ! Στρατός στην Ουάσινγκτον

Περίεργες καταστάσεις και κυρίως η στάση των δημοκρατικών σαν να εκμεταλλεύονται την κατάσταση, σαν να το είχαν έτοιμο....

Κυκλοφόρησαν βίντεο όπου φαίνονται οι αστυνομικοί να ανοίγουν δρόμο σε διαδηλωτές με τη γνωστή αμφίεση της κουκούλας...

Γιατί να θέλουν όμως να σταματήσουν τη διαδικασία αν δεν είχαν να φοβηθούν κάτι;΄

Ίδια κατάσταση και απαιτήσεις όπως τότε με τον Φλόιντ


Δύο γερουσιαστές των Δημοκρατικών ζήτησαν  από τον Μάικ Πενς να ενεργοποιήσει την 25η Τροπολογία και την διαδικασία καθαίρεσης του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζιμ Ακόστα του CNN μεταδίδει ότι υπάρχει ανάλογο αίτημα και από τον αμερικανικό ΣΕΒ.

Το λόμπι Business Roundtable, που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρίες, κάλεσε σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ να παρέμβει για να τερματιστεί η συνεχιζόμενη βία στο Καπιτώλιο, η οποία προκλήθηκε από υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης για την επικύρωση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών.

“Το χάος στην πρωτεύουσα του κράτους είναι η συνέπεια παράνομων προσπαθειών για την αλλαγή των νόμιμων αποτελεσμάτων μιας δημοκρατικής εκλογής. Η χώρα αξίζει καλύτερα”, επέκρινε η ομάδα.
“Το Business Roundtable καλεί τον πρόεδρο και τις αρχές να θέσουν τέλος στο χάος και να διευκολύνουν μια ειρηνική πολιτική μετάβαση”.

Στρατιώτες της Εθνοφρουράς κινητοποιούνται στην Ουάσινγκτον για αποκατάσταση της τάξης

Μέλη της Εθνοφρουράς της Ουάσινγκτον και από τις γειτονικές πολιτείες της Βιρτζίνια και του Μέριλαντ κινητοποιούνται σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της τάξης στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα υπό το πρίσμα της εξέγερσης διαδηλωτών, υποστηρικτών του προέδρου Τραμπ που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο για να εμποδίσουν την επικύρωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές.
Αυτή η ανάπτυξη των ένοπλων ενισχύσεων ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο, καθώς και από τον Δημοκρατικό κυβερνήτη της Βιρτζίνια, Ραλφ Νόρθαμ και τον κυβερνήτη του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν.
Εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι η Εθνοφρουρά της Ουάσινγκτον με 1.100 μέλη της κλήθηκε να υποστηρίξει την επιβολή του νόμου.
militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.