Βίντεο: Ο ξυλοδαρμός σταθμάρχη του μετρό από αγνώστους νεαρούς

Η πονηριά βέβαια να χαρακτηρίζονται ως ''αρνητές μάσκας'' άτομα του ποινικού δικαίου είναι επίσης άθλια. 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ  ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... 

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Ανακοίνωση για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας από δύο νεαρούς εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.