Χωρισμένη στα δύο η Ιθάκη λόγω κακοκαιρίας


Πλήρως αποκλεισμένη είναι η Βόρεια Ιθάκη καθώς έχει καταρρεύσει τμήμα του οδικού δικτύου.
Το ekefalonia.gr αναφέρει πως τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν κατέρρευσε τμήμα της επαρχιακής οδού στη θέση «Μπρος Αετός» λόγω της κακοκαιρίας Ιανός, ωστόσο μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σημειώθηκε νέα κατολίσθηση που οδήγησε σε κατάρρευση του οδοστρώματος σε άλλη θέση της οδού.

Πλέον υπάρχει πλήρης αδυναμία να περάσουν από το σημείο κάθε είδους οχήματα και δη τα φορτηγά τροφοδοσίας.

Κλιμάκιο μηχανικών στην περιοχή
Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, αποστέλλεται στην περιοχή κλιμάκιο μηχανικών, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

«Κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, αποστέλλεται άμεσα κλιμάκιο μηχανικών στο νησί της Ιθάκης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε στον δρόμο του Αετού εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης» γράφει στο Facebook και συμπληρώνει:

«Στεκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία, συνδράμοντας στο έργο της αυτοδιοίκησης, για να επιλύουμε τα προβλήματα του πολίτη. Η καθημερινότητά του, προτεραιότητά μας».Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.