Ο Ν. Δένδιας συνεχάρη τον Πορτογάλο ΥΠΕΞ για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Πορτογαλία


ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Πορτογάλο ομόλογό του Αουγκούστο Σάντος Σίλβα (Augusto Santos Silva) για την ανάληψη της 6μηνιαίας προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη χώρα του, από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Ιουνίου.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας των υπουργών βρέθηκαν ευρωπαϊκά θέματα, περιφερειακές εξελίξεις και οι επικείμενες επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Νίκου Δένδια στη Λισσαβόνα την επόμενη εβδομάδα, γνωστοποιείται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Σημειώνεται πως η Πορτογαλία διαδέχθηκε τη Γερμανία στην εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ, ενώ τον Ιούλιο θα την ακολουθήσει η Σλοβενία.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.