Σαντορίνη: Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στην παραλία της Περιβόλου (φώτο)


Ένα νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε σήμερα (11/1),  800 περίπου μέτρα ανατολικότερα από την Περίβολο και μπροστά από το ξενοδοχείο «Miramare» στη Σαντορίνη.

Χθες το απόγευμα δύο δελφίνια έπλεαν αρκετά ρηχά προς την ακτή Περίβολος στην Σαντορίνη. Σύμφωνα με ανάρτηση του δικτύου ΑΡΙΩΝ κινητοποιήθηκε κτηνίατρος ενώ ενημερώθηκε το λιμεναρχείο.

Το δίκτυο ΑΡΙΩΝ για την προστασία της θαλάσσιας ζωής καταγγέλλει μάλιστα πως «στο τοπικό λιμεναρχείο και τον δήμο, δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία που περιγράφεται στις εγκυκλίους διαχείρισης εκθαλάσσωσης θαλασσίων θηλαστικών και ο δήμος μετέφερε το ζώο σε χώρο άγνωστης ταφής».

Παράλληλα, όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του οργανισμού στο Facebook στο άτυχο θηλαστικό δεν πραγματοποιήθηκε νεκροψία ούτε και πάρθηκαν δείγματα «για να διαγνωστούν οι αιτίες θανάτου του δελφινιού».



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.