Συνεχίζει τις προκλήσεις η τουρκική ακτοφυλακή στα Ίμια


Σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Τουρκική ακταιωρός με αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς πλησιάζει Καλύμνικο αλιευτικό σε «απόσταση αναπνοής» από την πλώρη του.

Ακολουθεί περιπολικό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που προσπαθεί να εκδιώξει την τουρκική ακταιωρό.

Σύμφωνα με το kalymnonews.gr, τα τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής συνεχίζουν τις προκλήσεις του με επικίνδυνους ελιγμούς που πραγματοποιούν δημιουργώντας προβλήματα στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, καταστρέφουν αλιευτικά εργαλεία, ενώ οι ενέργειες τους εγκυμονούν και τον κίνδυνο προκλήσεως ακόμη και θερμού επεισοδίου με σκάφη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.