Σήμερα η μεγάλη ομιλία Τράμπ



Σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με το επιτελείο του έχει ετοιμάσει «αναχώματα» στην επιβεβαίωση της εκλογής Μπάιντεν σε δύο μέτωπα: α) στους δρόμους και β) στο Κογκρέσο. 

​Όσον αφορά τους δρόμους ήδη εκατομμύρια Αμερικανοί συρρέουν στην Ουάσιγκτον με κάθε μέσο όπου θα πραγματοποιηθούν δύο ιστορικές συγκεντρώσεις.

Η πρώτη θα είναι μπροστά στον Λευκό Οίκο θα έχει την ονομασία «Η Έκλειψη» και θα ξεκινήσει στις 4 μμ ώρα Ελλάδας και θα κορυφωθεί στις 6 μμ όταν θα εμφανιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ για να βγάλει ίσως μία από τις ιστορικότερες ομιλίες του μπροστά σε εκατομμύρια πολίτες.

Στη συνέχεια στις 7 μμ ώρα Ελλάδος το πλήθος θα μετακινηθεί μπροστά από το Καπιτόλιο όπου θα ξεκινάει η κρίσιμη συνεδρίαση του Κογκρέσου.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.