Βιάζονται να διώξουν τον Τράμπ. Δύσκολες ώρες για τις ΗΠΑ



Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση "ομάδας στελεχών"  του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία επιχείρησε να καθαιρέσει τον Τραμπ σχεδόν εννέα ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του.

Η υπόθεση που έχει προκαλέσει την οργή του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ξεκίνησε  όταν στην επίσημη σελίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ  στην οποία αναφέρονται τα ονόματα της αμερικανικής διοίκησης, οι Ντόναλντ Τραμπ, Μαικ Πενς, αλλά και ο ίδιος ο Μάικ Πομπέο απλά διαγράφηκαν!

Σε αυτή και στο όνομα του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρεται ότι η θητεία του έληξε στις 11/1-2021 ενώ υπάρχει και ώρα η οποία όμως αλλάζει, ενώ και το βιογραφικό του σημείωμα εξαφανίστηκε.
Ίδιο αποτέλεσμα και στην αναζήτηση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, καθώς αναφέρουν ότι η θητεία του έληξε επίσης.

Η υπόθεση αυτή που δεν έχει προηγούμενο, αποδίδεται σε ομάδα "φανατικών αντιτραμπικών" στελεχών και όπως αναφέρουν μερικές ιστοσελίδες πρόκειται για έργο «ενός θυμωμένου και εξαγριωμένου» εργαζομένου ή εργαζόμενων, αλλά η σελίδα δεν έχει επανέλθει ακόμη. Το συμβάν κρίνεται ως ιδιαίτερα  σοβαρό, αφού κανείς δεν γνωρίζει την έκταση της "ομάδας" αυτής και σε τι άλλες ενέργειες έχει προχωρήσει. 
την ίδια ώρα το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ξεκινά τα μέτρα ασφάλειας για την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου τρεις ημέρες νωρίτερα από το κανονικό.

Ταυτόχρονα όπως αναφέρεται τουλάχιστον 10.000 εθνοφρουροί από την εθνοφρουρά της Ουάσιγκτον  όσο και από γειτονικές πολιτείες θα αναπτυχθούν στην αμερικανική πρωτεύουσα, για λόγους ασφαλείας.

pronews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.