Αλβανοί ή Αλγερινοί οι νεαροί που χτύπησαν τον σταθμάρχη στην Ομόνοια



Πιθανότατα να πρόκειται και για μέλη συμμορίας γνωστά στην αστυνομία, καθώς ο ρουχισμός και το μένος τους παραπέμπει σε συμμορία.
Η αστυνομία είναι στα ίχνη τους και η σύλληψη τους θέμα ωρών,μιας και άφησαν ίχνη DNA και καθώς δε φορούσαν μάσκες, τα πρόσωπα τους είναι ευδιάκριτα.

Όπως ειχαμε γραψει σε άρθρο μας ήταν φανερό πως πρόκειται για άτομα του ποινικού δικαίου και κακώς χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ πως πρόκειται για αρνητές μάσκας.

Το θύμα, περιέγραψε τις στιγμές που έζησε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Γιατί τέτοιο μένος; [...] Η συνεχόμενη ροή με μπουνιές και κλωτσιές είναι σαν να θες να σκοτώσεις κάποιον, δεν θες μόνο να τον τραυματίσεις».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε συγκεκριμένα: «Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα ''βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;''. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: ''Εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου''. Του είπα κι εγώ ''ωραίο σπίτι''. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: ''Τι είπες στον αδελφό μου;''. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι, κάτι άλλο. Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατεβώ στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο».
«Κατέβηκα στην Ομόνοια» συνέχισε «και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα, μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια με βάραγαν και με κλώτσαγαν».

«Φώναζα ''φτάνει'' και νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος»
«Θυμάμαι ότι φώναζα ''φτάνει'' και στη συνέχεια νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος. Έφαγα κάτι κλωτσιές μέσα στη μέση και σαν να μου κόπηκαν τα πόδια. Απ' ό,τι έμαθα αργότερα και ο αστυνομικός βάρδιας που ήταν εκεί, το παιδί κατέβηκε, αλλά επειδή είναι μεγάλος σταθμός η Ομόνοια, και έχει πολλές εξόδους, δεν τους πρόλαβε”» σημείωσε ακόμη.

Και ανέφερε: «Έβριζαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχα να προστατευτώ όσο μπορούσα και να δω πού θα τελειώσει. Όπως ήμουν πεσμένος μου χτυπάγανε το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, το σαγόνι, τη μύτη και μου έριξαν κλωτσιά στην πλάτη».
Σημειώνεται ότι ο 53χρονος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού.

«Μου έκαναν εξετάσεις: δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο... Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω. Μιλάω κάπως ψευδά κι έχω συνέχεια στα νοσοκομεία» δήλωσε ο ίδιος.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.