Παπάς με υδροφόρα γύριζε στους δρόμους του Λιανοκλαδίου



Η εικόνα του ιερέα της ενορίας του Σ.Σ Λιανοκλαδίου πάνω στην καρότσα πυροσβεστικού οχήματος του δήμου Λαμιέων προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Και αυτό διότι ο ιερέας γύριζε με το αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη περιοχή  και έριχνε αγίασμα με τη μάνικά του. Μάλιστα διερχόμενος οδηγός που δεν πίστευε στα μάτια του τράβηξε ένα βίντεο το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου.






Έτσι λοιπόν σήμερα ο δήμος Λαμιέων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως «σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω. Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού. Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα».

«Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου. Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες», καταλήγει η ανακοίνωση.

 LamiaReport.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο,
με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.