ΙΤΑΛΙΑ... ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 Ιταλία: Συμφώνησαν σε κυβέρνηση- Πρωθυπουργός ο Κόντε, αντιπρόεδροι  Σαλβίνι-Ντι Μάιο | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

 ΙΤΑΛΙΑ... ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 


Σε πολιτική κρίση πάλι η Ιταλία εν μέσω Κορωνοϊού. Ο Ματέο Ρέντσι, κυβερνητικός ετέρος του εξωκοινοβουλευτικού πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποστήριξή του στην κυβέρνηση και μαζί μ’ αυτήν τους δύο υπουργούς του.

Κατά συνέπεια ο ετερόκλητος και κατ'επιθυμία των Βρυξελλών, κυβερνητικός συνασπισμός 5 Αστέρων και Σοσιαλδημοκρατών της Ιταλίας, καταρρέει.

Ο συνασπισμός που αποκλείεται ακόμη από το κίνημα των «Πέντε Αστέρων» και τους σοσιαλδημοκράτες  Partito Democratico, PD με πρωθυπουργό τον Τζουσέπε Κόντε δεν έχει πλέον την απαραίτητη πλειοψηφία στην ιταλική Βουλή και ο Ματέο Σαλβίνι ηγέτης της ιταλικής δεξιάς ετοιμάζεται για την τελική έφοδο στην εξουσία.

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.