ΛΕΣΒΟΣ- Στρατιωτικό όπλο σε σακούλα στη Χαραμίδα


Ένα σύγχρονο πολεμικό όπλο του Ελληνικού Στρατού τύπου G3 βρέθηκε σήμερα σε μια σακούλα στη Χαραμίδα από μια γυναίκα που περπατούσε στη περιοχή. Κλήθηκε η Αστυνομία στην οποία και παραδόθηκε. Αυτή με τη σειρά της μια και πρόκειται για πολεμικό όπλο που κατέχεται από το Ελληνικό Στρατό το παρέδωσε στην αρμόδια υπηρεσία του Στρατού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο αυτό το οποίο ήταν πρόσφατα τοποθετημένο εκεί όπου βρέθηκε, από τον σειριακό αριθμό του δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης άρα «μπήκε» στο νησί από άλλη περιοχή.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να απαντήσουν στο ποιος και στο γιατί έφερε στη Λέσβο ένα τέτοιο πολεμικό όπλο το οποίο μάλιστα προέρχεται προφανώς από στρατιωτική υπηρεσία της άλλης Ελλάδας; Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα του γιατί το όπλο εγκαταλείφτηκε (ή μήπως κρύφτηκε;) στη Χαραμίδα.

stonisi.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.