Οι Έλληνες σε καραντίνα και οι αλλοδαποί αλωνίζουν


Το βίντεο ανέβηκε χθές και όπως βλέπουμε υπάρχει χριστουγεννιάτικος στολισμός σε αρκετά μέρη, κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά πρόσφατο.

Οι αλλοδαποί  του παρακάτω βίντεο κάνουν κανονικά το σόου τους χωρίς κανένα περιορισμό (λόγω lockdown) την ώρα που οι Έλληνες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους. Επιπλέον βλέπουμε τους Πακιστανούς να μην φοράνε μάσκα, κάτι που κάνουν οι πολίτες που περνάνε τυχαία την ώρα που βγαίνει το βίντεο. 

Το βίντεο  αναρτήθηκε στο FacebookΚάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.