ΕΡΤ: Διακοπή σήματος το Σάββατο – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν


Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου για τεχνικούς λόγους συντήρησης του κέντρου εκπομπής Πάρνηθας, θα πραγματοποιηθεί διακοπή προγραμμάτων της Ραδιοφωνίας και της Τηλεόρασης μεταξύ των ωρών 08:00 έως 12:00.


Η διακοπή του σήματος της ΕΡΤ θα γίνει στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας (Μεταξουργείο, Πλ. Βάθη, Εξάρχεια, Πλ. Βικτωρίας, Αγ. Παντελεήμονας, Γαλάτσι, Κυψέλη, Ψυχικό, Πατήσια), στα νότια προάστια (Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, ‘Αλιμος, Βούλα), στα βόρεια προάστια (Αγ. Παρασκευή, Εκάλη, Δροσιά, ‘Ανοιξη, Αγ. Στέφανος, Διόνυσος), στη Νότια και Κεντρική Εύβοια και στη Βοιωτία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.