Ο ΔΕΔΔΗΕ «δολοφονεί»-Βροχή αποκοπών ρεύματος-Ακούει κανείς στην κυβέρνηση;;;;;;

Μεγάλες «εγκληματικές» επιχειρήσεις αποκοπής ρεύματος σε σπίτια αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις διεξάγει εν μέσω βαρέος ψύχους ο ΔΕΔΔΗΕ σε πολίτες και μικροεπιχειρηματίες που αδυνατούν λόγω κρίσης να πληρώσουν κανονικά τους υπερφουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκατοντάδες είναι οι αποκοπές ρεύματος στον παγωμένο ακριτικό Έβρο, ο οποίος για γνωστούς λόγους απειλών από την Τουρκία, βρίσκεται σε επιφυλακή για να «φυλάξει Θερμοπύλες».

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η άκρως προκλητική κίνηση του ΔΕΔΔΗΕ να στείλει ιδιωτικό συνεργείο για να κόψει το ρεύμα από το σπίτι του προέδρου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας Βάκη Τσιοπανίδη.

Ο Βάκης Τσιοπανίδης, αγαπητότατος στην περιοχή και αγωνιστής για τα συμφέροντα του χειμαζόμενου αγροτικού και κτηνοτροφικού πληθυσμού της χώρας, ο οποίος ζει με τη γυναίκα και τα δυο μικρά παιδιά του σε χωριό έξω από την Ορεστιάδα, είδε έκπληκτος συνεργείο να φθάνει στο σπίτι του με σκοπό να του  κόψει το ρεύμα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των παιδιών του και την τηλεκπαίδευσή τους.

Χάρις στην αντίσταση του Βάκη Τσιοπανίδη απετράπη προς στιγμήν η αποκοπή ρεύματος από το σπίτι του, που είναι και γραφεία του κόμματός του στην περιοχή, αλλά ο αμετανόητος και προς ιδιωτικοποίηση, αλίμονο, ΔΕΔΔΗΕ απειλεί να επανέλθει με ΜΑΤ τις επόμενες μέρες.

Ακούει κανείς στην κυβέρνηση; Tόνιζε από την iskra ο Παν. Λαφαζάνης, πρώην Υπουργός Ενέργειας. Δεν καταλαβαίνουν τις περιστάσεις που ζούμε;

Δεν καταλαβαίνουν, υπογράμμισε, ότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό επιβίωσης και ότι η αποκοπή του ισοδυναμεί με δολοφονία; Θα επανέλθουμε……



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.