Κανονικά ο αγιασμός των υδάτων στο Αίγιο από Ιερώνυμο και Αμβρόσιο - Έπεσαν πρόστιμα


Το Λιμενικό επενέβη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και επέβαλε στον Μητρπολίτη 1500 ευρώ πρόστιμο και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς που βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό.

Δεν πτοήθηκαν από την εγκύκλιο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και από τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος και ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος, προχωρώντας κανονικά στον αγιασμό των υδάτων στο Αίγιο.

Η τελετή έγινε παρουσία πιστών, ενώ δύο άνδρες έπεσαν στα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό.

Πληροφορίες του flamis.gr, αναφέρουν πως ακολούθησε παρέμβαση του Εισαγγελέα που κάλεσε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο.

Εξάλλου, μετά από εντολή του εισαγγελέα, το Λιμενικό επενέβη και επέβαλε στον Μητροπολίτη πρόστιμο 1.500 ευρώ και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς, βάσει των σχετικών διατάξεων προστασίας κατά COVID-19.





Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.