Κάθε Παρασκευή οι αποφάσεις για μέτρα θα τις ανακοινώνει ο ΧαρδαλιάςΚάθε Παρασκευή θα συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνώμων, η οποία θα έχει συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία, και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση αναφορικά με νέα μέτρα. Αυτό ανακοίνωσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, προσθέτοντας πως στην καθιερωμένη ενημέρωση της ίδιας ημέρας θα ανακοινώνονται οι όποιες αποφάσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επέμεινε -σε πολλά σημεία της σημερινής ενημέρωσης- πως η κυβέρνηση έχει στρατηγική και σύστημα και η διαδικασία που θα ακολουθείται θα είναι η εξής: συλλογή δεδομένων από τους ειδικούς, εισήγησή τους στην κυβέρνηση και στη συνέχεια λήψη αποφάσεων από εκείνη. «Αυτό θα γίνεται βδομάδα με βδομάδα» ξεκαθάρισε. 

Ο κ. Ταραντίλης, κατά την εναρκτήρια δήλωσή του, διαβεβαίωσε πως η επιδημιολογική κατάσταση έχει βελτιωθεί καθώς υπάρχει μείωση των ενεργών κρουσμάτων και της πίεσης στο σύστημα Υγείας.

Τόνισε πως οι αποφάσεις πρέπει να είναι «γραμμικές» και διαβεβαίωσε πως «παρακολουθούμε στενά τα δεδομένα και πάμε βήμα βήμα με βάση την προστασία της δημόσιας Υγείας».

«Συνεχίζουμε να παίζουμε άμυνα και να αναπτύσσουμε το Σχέδιο Ελευθερία» σημείωσε και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πώς προχωρά ο εμβολιασμός στη χώρα μας.

Και ξαφνικά η ομάδα των λοιμωξιολόγων  έγινε  ομάδα  εμπειρογνωμόνων!!!  


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.