Ψυρρή: «Μπουκαδόροι» εισβάλλουν σε κλειστά καταστήματα


«Βραχνάς» φαίνεται να έχουν γίνει για τους μαγαζάτορες στου Ψυρρή άγνωστοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται το lockdown και εισβάλουν μέσα σε κλειστά καταστήματα παραβιάζοντας τις πόρτες ή σπάζοντας τις τζαμαρίες και υφαρπάζουν ότι βρίσκουν στο εσωτερικό.

Στην περιοχή του Ψυρρή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις Εστίασης που λόγω των περιοριστικών μέτρων παραμένουν κλειστές με αποτέλεσμα η περιοχή το βράδυ να ερημώνει. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύονται άγνωστοι οι οποίοι εισβάλουν μέσα σε κλειστά μπαρ και καφετέριες, παραβιάζοντας τις πόρτες ή σπάζοντας τις τζαμαρίες και κλέβουν ότι βρίσκουν μέσα στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο περιστατικά στα οποία άγνωστοι σπάσανε ενισχυμένο πλεξιγκλάς γυαλί και παραβίασαν πόρτα καταστήματος. Κάποιοι επαγγελματίες που μίλησαν στο paraskhnio.gr μας ανέφεραν ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι και έτσι όταν πέφτει το σκοτάδι επικρατεί ερημία και δημιουργείται το τέλειο πεδίο δράσης για όσους θέλουν να παραβούν τον νόμο. «Πριν το lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας όλο και κάποιον θα έβρισκες, οποιαδήποτε ώρα, να περιφέρεται στην περιοχή. Τώρα δεν υπάρχει κανείς και όποιος θέλει να “μπουκάρει” κάπου, μπορεί να το κάνει εύκολα» μας είπε χαρακτηριστικά η Άννα η οποία έχει μια μικρή καφετέρια σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς.

Είναι γεγονός πάντως ότι η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί περιπολίες στην περιοχή πρωί-βράδυ, αλλά οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες ζητούν παραπάνω αστυνόμευση. Μάλιστα μερικοί από αυτούς σκέφτονται να προσλάβουν ιδιωτική εταιρία φύλαξης ώστε να μπορέσουν να περιφρουρήσουν τις περιουσίες τους

paraskhnio.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.