Ο Ντόναλντ Τραμπ καλεί τους διαδηλωτές να σεβαστούν το νόμο -Αλλά όχι να αποχωρήσουν


 Με δύο αναρτήσεις του, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καλεί τους υποστηρικτές του να μην μεταχειριστούν βία.

«Ζητώ από όλους στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ να παραμείνουν φιλήσυχοι. Καμία βία! Θυμηθείτε, ΕΜΕΙΣ είμαστε το κόμμα του νόμου και της τάξης – σεβαστείτε το νόμο και τους εξαίρετους άνδρες και γυναίκες στα μπλε. Ευχαριστώ!».


Νωρίτερα, με ένα πρώτο του tweet, ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του να υποστηρίξουν τις δυνάμεις επιβολής της τάξης. «Παρακαλώ υποστηρίξτε την Αστυνομία του Καπιτωλίου και τις δυνάμεις επιβολής της τάξης. Είναι αληθινά με την πλευρά της χώρας μας. Μείνετε φιλήσυχοι!»



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.