Συνομιλία Μασκ - Ερντογάν για συνεργασία στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας


Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceΧ, Έλον Μασκ πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη για να συζητήσει τη συνεργασία στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας, σύμφωνα με δήλωση της τουρκικής Προεδρίας.

Ο Ερντογάν και ο Μασκ μίλησαν επίσης για άλλους τομείς συνεργασίας μεταξύ του τουρκικού κράτους, τουρκικών ιδιωτικών ιδρυμάτων και των εταιρειών του αμερικανού μεγιστάνα, ανέφερε η δήλωση, χωρίς να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο δορυφόρος Turksat 5A της Τουρκίας εκτοξεύτηκε στις 8 Ιανουαρίου με έναν πύραυλο της SpaceX. Ο Μασκ επισκέφθηκε την Τουρκία τον Νοέμβριο του 2017 για να συζητήσει προσωπικά, σχέδια για δορυφόρους με τον Ερντογάν.

capital.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.