Παραλίγο τραγωδία σε νηπιαγωγείο της Κέρκυρας



Οι σοβάδες από το ταβάνι έπεσαν στα θρανία των παιδιών

Άκρως επικίνδυνη φάνηκε η πρώτη μέρα της επιστροφής στο νηπιαγωγείο για λιλιπούτειους μαθητές στην Κέρκυρα και μάλιστα όχι εξαιτίας της πανδημίας.

Από τύχη, λίγα δευτερόλεπτα αφότου τα παιδιά είχαν βγει από την τάξη για διάλειμμα, από την ψευδοροφή του ταβανιού της αίθουσας, έπεσαν σοβάδες.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του kerkyrasimera.gr, οι σοβάδες έπεσαν πάνω στα θρανία και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί.

 «Το γεγονός συνέβη ευτυχώς, την ώρα του διαλείμματος, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανείς τραυματισμός» δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κέρκυρας και συμπλήρωσε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες για την επισκευή και το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Ωστόσο, το περιστατικό στο νηπιαγωγείο, δεν είναι το μοναδικό σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, αφού έχουν καταγραφεί καταρρεύσεις υλικών και σοβάδων και σε άλλα σχολικά κτιρια της περιοχής.


kerkyrasimera.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.