Στη Ρόδο έριξαν σταυρό αλλά δεν υπήρχε κανείς για να τον πιάσει!


Στη Ρόδο έριξαν σταυρό στη θάλασσα, αλλά δεν υπήρχε κανένας να βουτήξει…Το in12.gr γράφει :

“Η μοναξιά του Μητροπολίτη. Θα μπορούσε να ήταν τίτλος ταινίας αλλά σήμερα ήταν μια πραγματικότητα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος τηρώντας τα μέσα προστασίας για τον κορονοιό έριξε τον σταυρό στην θάλασσα μόνος του έχοντας δίπλα του τον διάκονό του .



Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του κ. Σπύρου Σπυρόπουλου που με την κάμερα του κατέγραψε αυτό το γεγονός. Μακάρι να είναι η τελευταία φορά που το βλέπουμε αυτό μιας και ο καθαγιασμός των υδάτων στην Ρόδο που γίνεται με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια στον Ευαγγελισμό στην είσοδο της μαρίνας της Ρόδου συγκεντρώνει χιλιάδες πιστούς για να δούνε αυτό το έθιμο που κρατάει χρόνια” .


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.