«Καταιγιστικός» ο Ντ.Τραμπ: «Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε»


Καταιγιστικός ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του στην Ουάσιγκτον μπροστά σε διαδήλωση από εκατοντάδες χιλιάδες Ρεπουμπλικανούς ψηφοφόρους κατά της νοθείας στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για προστασία της Δημοκρατίας, νοθεία μιλώντας ανοικτά  για εκλογική κλοπή από μέρους των Δημοκρατικών.

«Αξιοθρήνητοι οι Δημοκρατικοί»

«Πιστεύει κανείς ότι ο Μπάιντεν έλαβε 80 εκατομμύρια ψήφους;», αναρωτήθηκε ο Τραμπ, ενώ τόνισε πως με τον Μπάιντεν θα καταστραφεί η χώρα και ότι αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή.

«Έχουν χάσει τον έλεγχο, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, επικαλούμενοι την πανδημία, τρέχουν με χαμηλωμένο το κεφάλι. Δεν θα το αφήσω να συμβεί. Οι Δημοκρατικοί είναι αξιοθρήνητοι», τόνισε ο Τραμπ, ανεβάζοντας τους τόνους.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τη χώρα μας και το σύνταγμα μας. Οι πολιτείες θέλουν επανεκλογή. Ο Μάικ Πενς να κάνει το σωστό  αμφισβητώντας την εκλογική διαδικασία. Με έμενα θα είστε πιο ευτυχισμένοι», συμπλήρωσε με σαφή επίκληση στο συναίσθημα, εστιάζοντας και πάλι στο μότο «Πρώτα η Αμερική».

«Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε»

«Δεν έχει συμβεί στο παρελθόν τέτοιο κύμα συμπαράστασης», είπε ο Τραμπ.

«Εάν ο Πενς δεν κάνει το σωστό θα είναι μια λυπηρή ημέρα για τη χώρα. Με την αδυναμία δεν νοείται κυβέρνηση», πρόσθεσε ο Τραμπ, προβάλλοντας το έργο στη διάρκεια της θητείας του, στον αμυντικό και υγειονομικό τομέα.

«Κάναμε για πολλούς τη ζωή υπέροχη, διαχειριστήκαμε σωστά τα χρήματα. Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε», υπογράμμισε ακόμη.


 https://www.pronews.gr

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.