«Black Vault»: Στη δημοσιότητα o φάκελος της CIA για τους εξωγήινους



Στον αποχαρακτηρισμό όλης της βάσης δεδομένων για τους εξωγήινους και τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα προχώρησε η CIA.

Τα έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν είναι από τη δεκαετία του 1980 και πρόκειται για υλικό τουλάχιστον 2.700 σελίδων. Πολλά από τα στοιχεία βρίσκονται ήδη δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα Black Vault.

Ο επικεφαλής του ιστοτόπου Black Vault , Τζον Γκρίνγουαλντ Τζούνιορ, υποστηρίζει πως έχει στα χέρια του όλες τις πληροφορίες που διαθέτει η CIA για τα «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα».
Σύμφωνα με τον Τζον Γκρίνγουαλντ Τζούνιορ, πολλά απ’ αυτά ενδέχεται να οφείλονται σε αντικατοπτρισμούς του φωτός ή για λάθη στα όργανα των πιλότων. Ωστόσο κάποια από αυτά αποτελούν αντικείμενα έρευνας από το Πεντάγωνο.

Αρκετά από τα έγγραφα που έχει στην διάθεσή του ο δημιουργός της ιστοσελίδας προσφέρονται δωρεάν για ανάγνωση.

«Αυτά τα αντικείμενα είναι πιθανότατα μέρος ενός μυστικού στρατιωτικού προγράμματος, και ήταν πραγματικά. Οι πιλότοι τα είδαν τα φωτογράφισαν.»

Η δημοσίευση έρχεται έξι μήνες πριν την αναφορά για τα UFO που πρόκειται να δημοσιοποιήσει η αμερικανική κυβέρνηση. Το Πεντάγωνο και οι μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να αποκαλύψουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

CNN.GR

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.