Προσπάθεια εξίσωσης του άυλου bitcoin με τον χρυσό από την JP Morgan




Πατώντας πάνω στην απληστία των ανθρώπων και στην άγνοια τους, προμοτάρουν το ψηφιακό νόμισμα. Ένα άυλο νόμισμα ,μη υπαρκτό δηλαδή!

Νόμισμα φάντασμα, αόρατο, που δε θα  μπορεί κανείς να το πιάσει στα χέρια του....
Ένα φάντασμα αόρατο, που μπορεί να εξαφανιστεί  όποτε θέλουν οι δημιουργοί του και να μείνουν τα δικά μας χέρια άδεια....
Προσοχή λοιπόν γιατί για να αγοράσουμε  το αόρατο δίνουμε τον υπαρκτό χρυσό μας... 

Η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε μακροπρόθεσμα να φτάσει τα 146.000 δολάρια αν το ψηφιακό νόμισμα αναγνωριστεί ως καλή εναλλακτική λύση στον χρυσό, εκτιμούν οικονομολόγοι της JP Morgan.
«Ο ανταγωνισμός του Bitcoin με τον χρυσό έχει ήδη ξεκινήσει στο μυαλό μας» γράφουν οι οικονομολόγοι της επενδυτικής τράπεζας, επισημαίνοντας ότι οι επενδύσεις σε χρυσό έχουν μειωθεί κατά 7 δισ. δολάρια.

«Δεδομένου του όγκου των οικονομικών επενδύσεων σε χρυσό, η εγκατάλειψη του χρυσού ως ‘εναλλακτικού’ νομίσματος υποδεικνύει μεγάλα οφέλη για το Bitcoin σε μακροπρόθεσμη βάση», αναφέρει το σημείωμα.

Το Bitcoin είναι πιθανό να ξεπεράσει τον χρυσό καθώς η γενιά του 2000, η οποία είναι πιο δεκτική στην ιδέα του «ψηφιακού χρυσού», αναλαμβάνει μεγαλύτερο κομμάτι της επενδυτικής αγοράς, λέει η JP Morgan.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.