Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη που μεταφέρθηκε στο Μπέργκαμο


Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη, που το απόγευμα της Κυριακής μεταφέρθηκε από την Πάτρα στην Αθήνα και από εκεί με C-130 στο Μπέργκαμο για να υποβληθεί σε θεραπεία μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα.

Το άτυχο κορίτσι έπασχε από οξεία μυοκαρδίτιδα και ήταν διασωληνωμένη για μέρες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Έπειτα από αίτημα του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου, Ανδρέα Ηλιάδη, αποφασίστηκε η μεταφορά του κοριτσιού στο Μπέργκαμο προκειμένου να λάβει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι την εύρεση συμβατού μοσχεύματος.
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Ανδρέας Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος.

Μετά από επικοινωνία του ΕΟΜ με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα.
cnn.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.