Νοσοκομείο αξίας 70 εκ. ευρώ θα χτίσει η Τουρκία στην ΑλβανίαΤην Τρίτη, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα βρέθηκε στην πόλη Fier για να επιθεωρήσει την τοποθεσία όπου θα ιδρυθεί το νεο νέο περιφερειακό νοσοκομείο που θα κατασκευαστεί από ταμεία της τουρκικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της τουρκικής εταιρείας, το κόστος κατασκευής εκτιμάται σε 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία είπε ότι η επένδυση θα προσφέρει απασχόληση σε τουλάχιστον 1.200 άτομα, εκ των οποίων το 30% θα είναι Αλβανοί.

«Αναμένουμε ότι το νοσοκομείο θα κοστίσει περίπου 60-70 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε ο Τούρκος εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι βασίζονται στην υποστήριξη των «Αλβανών αδελφών» τους.

Πριν από μια εβδομάδα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Ράμα στην Άγκυρα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας υποσχέθηκε ότι το περιφερειακό νοσοκομείο στην πόλη Φιέρ θα κατασκευαστεί εντός τριών μηνών.

himara.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.