64χρονος πήδηξε από ταράτσα τριώροφου σπιτιού στη Μαγνησία



Τραγικό τέλος για 64χρονο στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, ο οποίος πήδηξε από ταράτσα τριώροφου σπιτιού και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο σήμερα, Τρίτη, το πρωί και άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

Ήταν λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, όταν ο 64χρονος εντοπίστηκε από τον αδελφό του που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, αναφέρει το magnesianews.gr.

Το θύμα φέρεται να έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων, στον ακάλυπτο. Ο αδελφός του, ανήσυχος γιατί δεν μπορούσε να τον βρει, πήγε στο σπίτι του και τον βρήκε στο σημείο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 64χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.