Ο Πούτιν ΔΕΝ θα παρευρεθεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα επισκεφτεί την Αθήνα παρά την πρόσκληση να παρευρεθεί στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Παρασκευή.

«Όχι» είπε ο Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε αν ο Ρώσος πρόεδρος σχεδίαζε να επισκεφτεί την Αθήνα στις 25 Μαρτίου.

Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε γνωστό νωρίτερα ότι ο Πούτιν, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο πρίγκιπας Κάρολος έλαβαν προσκλήσεις για συμμετοχή στην παρέλαση ως εκπρόσωποι χωρών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Ελλάδας. Ο υπουργός τόνισε στη συνέντευξή του πως αναμενόταν η σχετική απάντηση από τους ηγέτες που είχαν προσκληθεί.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.