Άλμα 14% για την τιμή του bitcoin αφού ο Ίλον Μασκ το συμπεριέλαβε στα προσωπικά του στοιχεία στο Twitter


Άλμα έως 14% κατέγραψε σήμερα το bitcoin, σε υψηλό δύο εβδομάδων, αφού ο επικεφαλής της Tesla Ίλον Μασκ συμπεριέλαβε ως «tag» το κρυπτονόμισμα στη βιογραφία του στο Twitter.

Ο Μασκ έγραψε απλώς «#bitcoin» στη βιογραφία του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στις 11:36 ώρα Ελλάδας, η τιμή του κρυπτονομίσματος διαμορφώθηκε στα 37.800 δολάρια.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, που έχει 43,7 εκατ. ακολούθους στο Twitter, είναι γνωστός για σχόλιά του στην πλατφόρμα που κινούν την αγορά. Τον Δεκέμβριο, σε μία ανταλλαγή σχολίων στο Twitter με γνωστό υποστηρικτή του ψηφιακού νομίσματος, ο Μασκ ρώτησε για την πιθανότητα μετατροπής «μεγάλων συναλλαγών» στον ισολογισμό της Tesla σε bitcoin.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.