Κίνα: Ετήσια αύξηση 113,71% κατέγραψε ο αριθμός των νέων επιχειρήσεων στο νησί Χαϊνάν το 2020


 Ετήσια αύξηση κατά 30,86% κατέγραψε ο αριθμός των νέων φορέων της αγοράς στους 310.200 το 2020, συμπεριλαμβανομένων και 149.000 νέων επιχειρήσεων, με ετήσια αύξηση113,71% στο νησί Χαϊνάν που βρίσκεται στα νότια της Κίνας, σύμφωνα στοιχεία.

Η αύξηση αυτή, καταγράφηκε ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση ενός επιτελικού σχεδίου για το λιμάνι ελεύθερου εμπορίου στο νησί.

Ποσοστό μεγαλύτερο του 73% των νέων φορέων επιχειρηματικής δραστηριότητας της αγοράς ανήκουν στους τομείς του εμπορίου χονδρικών και λιανικών πωλήσεων, της μετάδοσης πληροφοριών και προγραμμάτων, των υπηρεσιών παραγωγής λογισμικού και τεχνολογίας της πληροφορικής, αλλά και της χρηματοδοτικής μίσθωσης και της προσφοράς επιχειρηματικών υπηρεσιών.

Κατά τα τελευταία χρόνια, η Χαϊνάν υλοποιεί μία σειρά από μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της.

Την 1η Ιουνίου 2020, δημοσιοποιήθηκε ένα σχέδιο για τη μετεξέλιξή της σε ένα λιμάνι ελεύθερου εμπορίου υψηλού επιπέδου, ενθαρρύνοντας περισσότερους Κινέζους, αλλά και ξένους επενδυτές να δραστηριοποιηθούν στη Χαϊνάν.

Περισσότεροι από 230.000 νέοι φορείς τις αγοράς καταγράφηκαν μεταξύ του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου, αντιστοιχώντας στα τρία τέταρτα της ετήσιας αύξησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

https://www.capital.g

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.