Η Volkswagen κλείνει την εταιρεία της στην Τουρκία



H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen αποφάσισε να διαλύσει την εταιρεία που είχε ιδρύσει στην Μανισα τον Οκτώβριο του 2019.

Στις 17 Δεκεμβρίου η Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανίας και Εμπορίου Volkswagen Τουρκίας, εκκαθαρίστηκε, ενώ η απόφαση για εκκαθάριση καταχωρήθηκε επίσης και στην Διεύθυνση Μητρώου Εμπόρων .

Η εταιρεία παλαιότερα είχε ανακοινώσει πως λόγω των όρων της πανδημίας αναστέλλει την επένδυση που θα γινόταν στη Μανίσα ενώ αργότερα είχε ανακοινώσει πώς θα κάνει πρόσθετη επένδυση 500 εκατομμυρίων ευρώ στη Σλοβακία.


Volkswagen Türkiye’deki firmasını kapatıyor – Tele1

29/12/2020

tourkikanea.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.