Πωλητήριο στο εμβληματικό President


Ένα από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθήνας, το President στη Λ. Κηφισίας παίρνει όπως όλα δείχνουν τον δρόμο για την πώλησή του.

Η εταιρεία ΓΕΚΕ πουλά σύμφωνα με πληροφορίες το ιστορικό ξενοδοχείο στην Λεωφόρο Κηφισίας, έναντι 110 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την “Καθημερινή”.

Κατά πληροφορίες η σχετική απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό και πλέον έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα.

Πρόσφατα η διοίκηση του President ανακοίνωσε καθίζηση σε επίπεδο πωλήσεων και κερδοφορίας, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα του εννιαμήνου.

Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε λίγο πριν από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, αποτελεί ορόσημο της κυβιστικής αρχιτεκτονικής, ανακαινίστηκε, πλήρως, το 2004

banks.com

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.