Palantir ....παντού την κυνηγάνε, εδώ κυνηγάν όποιους αναφέρουν.. οτι δώσαμε όλα τα δεδομένα

Όλα υπό έλεγχο» - Το βιτριολικό πρωτοσέλιδο του Economist για τον πλανήτη  σε καραντίνα | in.gr

 Palantir ....παντου την κυνηγανε εδω  κυνηγαν οποιους  αναφερουν.. οτι  δωσαμε ολα τα δεδομενα                                                       


Επ' ευκαιρία κρονοιού ξαφνικά  η κυβέρνηση με απλοχεριά αλλά και παντελή αδιαφορία για την κριτική μοιράζει αφειδώς εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ ,για να “παίζουν” κοινωνικά σποτ! Σημαντική λεπτομέρεια: με βάση το νόμο πρέπει να τα προβάλουν δωρεάν.

Ξαφνικά προβάλει με καμάρι η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αμερικανική εταιρεία Palantir Technologies, στην αρχή της πανδημίας.

Η συγκεκριμένη εταιρία, είναι από τις μεγαλύτερες του πλανήτη σε θέματα ….εξαγωγής Μεγάλων Δεδομένων (Big Data). Είναι μέτοχος του Facebook

Διερευνά  τις τάσεις, τις προτιμήσεις, τις αγορές, των κοινωνιών πλανητικά, μέσω των στοιχείων  των social media
Μπορούν  να συνδυάσουν δισεκατομμύρια στοιχεία (data) σε μικρό χρόνο.
 και να επηρεάσουν την συμπεριφορά εκατομμυρίων ανθρώπων.

 Την Palantir  Technologies, την “ξεφωνίζουν” ΠΑΝΤΟΥ και με βρόντους πολλούς  Στη Βρετανία για παράδειγμα, έχει γίνει μεγάλος θόρυβος οι εδώ κυβερνώντες άντε να το πούμε η κυβέρνηση  μας, τα αντιμετωπίζει με το γνωστό τρόπο:  ειρωνείες και διαβεβαιώσεις ότι “δεν τρέχει τίποτα” και ότι όλα “είναι υπερβολές”συνωμοσιολόγοι όσοι ψελλίσουν για την εταιρεία. 

Ισχυρίστηκαν ότι ήταν μια βραχυπρόθεσμη, «έκτακτη ανάγκη»,απάντηση στην κρίση COVID. Τον Μάρτιο,  ανακοινώθηκε  μια τεράστια συμφωνία δεδομένων NHS  σε αμφιλεγόμενες ιδιωτικές εταιρείες όπως τη Palantir: μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης. 
Οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια «άνευ προηγουμένου» μεταφορά προσωπικών πληροφοριών των πολιτών.

Ο Σπύρος Σουρμελίδης είχε γράφει αναλυτικά για το ζήτημα αυτό της εν λόγω 
εταιρείας


Το ότι δίδουν συνέχεια χρήμα δικό μας για να λένε τα κανάλια περί τι καλά που μας σώζουν. 

Το αυτονόητο δηλαδή είναι άνω ποταμών και μάλιστα το φεις μπουκ με τα άτομα της αρεσκείας τους να ιδρύσουν τα ελληνικά χοαξ και να κατεβάζουν και να μπλοκάρουν, κλείνουν το στόμα σε όσους αναζητούν απαντήσεις ...

Κόβουν και βγάζουν  ανάξιους  μεγάλους  επιστήμονες ,, αν  είσαι γιατρός και ρωτήσεις τι λένε οι γενετιστές που είναι ειδικοί τότε απλά σου αρπάζουν μέχρι και το δίπλωμα. 

Eνα είναι σίγουρο, οτι λένε στα ίσια  και όχι καλυμμένα ούτε συνωμοσιολογικά, τι κάνουν 

Tο λένε ΜΟDΕ RΝΑ δηλαδή μοντε =μετατροπή μέσω RNA 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.